Autor Wątek: Nie kasuj poglądów  (Przeczytany 473 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Herodot

• Gość
Nie kasuj poglądów
« dnia: 08 Listopad 2010, 23:19:59 »
"Cytat: Herodot w Wczoraj o 23:34:20

Nie zdążyłem się zapoznać z dokładną jego treścią, bo została ona w sposób skandaliczny wywalona.

W sumie nie było z czym zapoznawać się - kolejna strona z teoriami spiskowymi. Nie jest to temat tej dyskusji.

Marsellon - powiedz mi czemu do jednego worka pakujesz Smoleńsk i wypadek autokaru w Niemczech? Obie sprawy nie mają ze sobą nic wspólnego."

Uważam, że to nadużycie władzy moderatorskiej. Ja bym widział związek i może chciałem o nim pogadać. Serenity, Twoim pupilem jest bezmyślny leming czy może jakieś bardziej rozgarnięte zwierzątko?

Historia - forum historyczne Histmag.org

Nie kasuj poglądów
« dnia: 08 Listopad 2010, 23:19:59 »

Offline serenity

• Supermoderator
  • Imię i nazwisko: Ewa Iwaniec
Odp: Nie kasuj poglądów
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Listopad 2010, 12:46:02 »
Herodocie - nie zamierzam rozstrzygać spraw na forum. Jeśli chcesz ze mną porozmawiać, coś mi wyjaśnić, proszę o kontakt poprzez Prywatną Wiadomość.
"Kobieta jest nade wszystko człowiekiem, cele jej więc muszą być ludzkie (...), kobieta powinna posiadać i używać tejże siły moralnej i umiejętności, jakie przysługują mężczyźnie"
Eliza Orzeszkowa "Kilka słów o kobietach"

Herodot

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Listopad 2010, 00:57:39 »
Nie mogę spełnić Twojej prośby. Linki kasowałaś na forum a nie na PW, więc teraz możemy porozmawiać na forum. Dobrze to nie świadczy o Twojej funkcji, że wolisz sprawy zamiatać pod dywan.

Offline Mercykiller

• Użytkownik
  • konserwa
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Listopad 2010, 07:49:13 »
Jest rzeczą znamienną, że osoba, która wielokrotnie atakowała mnie za jawne stawanie w obronie Kościoła Rzymskiego i katolicyzmu, żądała zabanowania za wierność Chrystusowi i likwidacji świadectwa mej wiary, teraz rzekomo staje w obronie prawa do wyrażania cudzych poglądów. Warto zwrócić uwagę, że temu człowiekowi nie zależy na dojściu do prawdy, na wyważeniu racji i opinii, lecz na publicznej bitce, obelżywym obrażaniu kontrdyskutantów, mieszaniu ich z błotem - jest to tzw. "trolling", niestety bardzo popularny na różnych forach internetowych. Dlaczego jest on tolerowany u tej osoby? Być może jego stopka wyjaśnia powód dlaczego toleruje się tutaj zwyczajne chamstwo i brak dobrego wychowania. Przykro tylko, że dobrze spełniający swoje obowiązki moderatorzy cierpią z powodu prywaty założycieli tego portalu.

Z wyrazami szacunku,
Mercykiller
Pewien niedawno nawrócony młodzieniec pyta starca: Abba, to teraz całkiem będę musiał wyrzec się świata?
- Nie bój się - odparł starzec. - Jeśli twoje życie będzie naprawdę chrześcijańskie, to świat natychmiast wyrzeknie się ciebie.

R.Kern, "Humor Ojców Pustyni"

Herodot

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Listopad 2010, 11:11:45 »
Widzę, że Mercykliker aspiruje na moderatora działu.

Po pierwsze atak na mnie jest bezpodstawny - sam pokazujesz jaki jesteś, wyszukując moje posty i starają się mi w nieudolny sposób dołożyć. Chociaż co najmniej połowa z tego, co nagryzmoliłeś jest zwykłym pomówieniem. Takich wyznawców Chrystusa, to ja się z daleka trzymam.

Po drugie jest to offtopik, który w żaden sposób nie jest głosem w dyskusji na temat skasowania linków przez supermoderatorkę, więc apeluję o niezaśmiecanie tematu!