Ale jednak
Wbrew zapowiedziom (z braku laku i ogólnej nudy będącej rezultatem skończenia się czytanej przeze mnie książki) postanowiłem jeszcze coś dodać
Dokładnie rzecz ujmując wziąłem się za okienko "Who is Online", wyświetlane na dole strony głównej forum

Zaszły tam trzy zmiany:
1) Po ilości postów na forum wyświetlana jest też liczba tematów (jak ja kocham wszelakie statystyki

)
2) Po lewej stronie okienka, po zalogowaniu się, zostaniecie przywitani przez forum w odpowiedni sposób
3) Zmiana największa (kolejna statystyczka

) - mod nazywający się "Last Visited"

Powoduje on dodanie kolejnej "rubryczki" w statystykach forumowych, a rybryczka ta kolejno zawiera:
*licznik osób, które w danym dniu odwiedziły nasze forum;
*jak ta liczba rozkłada się na użytkowników zarejestrowanych, ukrytych i gości;
*licznik osób, które odwiedziły forum w ciągu ostatniej godziny;
*nicki osób, które w danym dniu pojawiły się na forum.
W tym modzie mieści się także drobna modyfikacja profilu użytkownika (zainstalowałem, a jakże

) - tam pojawiła się informacja, o ostatniej wizycie użyszkodnika

na forum. Administrator może spowodować ukrycie pokazywania tej informacji, ale żaden chyba tego nie zrobi

Następną modyfikacją wprowadzaną przez ten mod jest drobna zmiana listy użytkowników - tam też jest podawana informacja o ostatniej wizycie usera na forum, poza tym, listę można posortować wedle tego kryterium

Pokazywanie się tej informacji tutaj również może zostać zablokowane przez administratora.
Następne zmiany jak wrócę i to już raczej jest pewne
[today I wont do anything, tomorrow...
nope
]