Autor Wątek: Zamknąć forum na 4 spusty  (Przeczytany 3020 razy)

Herodot

• Gość
Odp: Zamknąć forum na 4 spusty
« Odpowiedź #60 dnia: 29 Listopad 2010, 20:54:17 »
Nie. Ale pytałaś czy mam w zamian jakąś atrakcyjną propozycję. Ja wiem, że kobiety patrzą na świat holistycznie a mężczyźni wybiórczo. ale wybacz, zostałem wywołany do tablicy konkretnym pytaniem.

Historia - forum historyczne Histmag.org

« Odpowiedź #60 dnia: 29 Listopad 2010, 20:54:17 »

Offline Turaglar

• Użytkownik
  • operator łoma
« Odpowiedź #61 dnia: 08 Grudzień 2010, 22:03:02 »
Swoją drogą Herodot wskazał na dosyć frustrujący problem jakim jest promowanie przez Histmaga-kropka-org pewnego portalu społecznościowego. Forum on nie zastąpi chyba (nie wiem czy posiada takie fajne opcje, strukturę i wiśniówkę  (która swoją drogą chyba "wyszła", z napojów został chyba tylko Guinness  :guinness:)), ale zaczynam być skołowany i to nie tylko w przypadku Histmaga.
Bo chociaż nie ma tam brzegu mojego,
śniegów i nieba, nieba zielonego,
noc mnie nie nuży, dzień się nie dłuży,
być wciąż w podróży, w drodze pod wiatr... - A. Osiecka

Herodot

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 08 Grudzień 2010, 23:18:57 »
Właściwie teraz dobrze się mają fora specjalistyczne, a reszta poDUPAda. Histmagowi nie wychodzi zakładanie forum specjalistycznego, bo mało ludzi tutaj ma specjalistyczne problemy (np. ja, choć kiedyś miałem, jak byłem młody). A do pogaduszek lepszy jest F - ma apple apsy, różne gadżeciki, popupy i kupę luda do spotkania.

Offline Andrys

• Historia nauki i techniki - moderator
  • --------------------------
  • Imię i nazwisko: Wojciech Andryszek
« Odpowiedź #63 dnia: 09 Grudzień 2010, 09:35:08 »
Nie stoję tu w opozycji ale portale społecznościowe są, dla mnie... a może inaczej, raczej nie potrafię się na nie w pełni przestawić.
E=mc2 => Energy = milk and cookies too! ;)

Nie jem ślimaków, wolę fast food! ;)

Offline Lidia M. Nowicka

• Użytkownik
    • Fotografie i historie rodzinne
« Odpowiedź #64 dnia: 13 Grudzień 2010, 10:13:54 »
<<Według socjologa internetu dra Michała Piotra Pręgowskiego, duże, ogólnodostępne fora sprzyjają konfliktom, gdzie ścierają się masy internautów, którzy "raczej nie szukają okazji do pogłębienia swojej wiedzy">>.

Zobacz więcej >>
Rozgoryczeni, smutni - autorzy wpisów na forach.

A tym Forystom, którzy narzekają na mały ruch na Forum „Histmag.org”, dedykuję: „Małe jest piękne!” :D.

Pozdrawiam serdecznie –
Lidia

Offline kronos

• Supermoderator
    • http://jastarnia.blog.onet.pl/
« Odpowiedź #65 dnia: 13 Grudzień 2010, 13:21:26 »
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić toczonych przez nas dyskusji np. na Facebooku. Wypowiedzi składające się z kilku zdań jeszcze obecne tam osoby przeczytają, ale przecież nasze wypowiedzi składają się często ze zdań kilkunastu lub więcej. Kto to przeczyta na portalu społecznościowym? Dlatego uważam, że likwidacja forum Histmaga w obecnej postaci i przeniesienie go na jakiś portal społecznościowy spowodowałaby stopniowy zanik zainteresowania Histmagiem. Co innego podawanie najlepszych tekstów i to o ile wiem się dzieje. Dlatego jestem przeciw.
To nasze blizny czynią nas tym, kim jesteśmy.