Autor Wątek: X Turniej Historyczny  (Przeczytany 465 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pandananas

• Użytkownik
  • **
X Turniej Historyczny
« dnia: 17 Październik 2011, 15:38:31 »
Albo to moje gapiostwo albo to forum nie jest powiązane ze stroną główną (zakładka) START

Radziłabym dać w w rozwijanym panelu u góry zakładkę FORUM ,żeby można było przenieść się na nie bezpośrednio ze strony głównej (tej o odświeżonym wyglądzie)

Poza tym sądząc po statystykach forum przeżyło już swoje lata świetności i wchodzi teraz w fazę <stagnacja>...a szkoda

Mimo wszystko zachęcam do zamieszczania postów na forum i w tym wątku jakoż rozpoczyna się kolejna edycja Turnieju! :P
:firefoxlove:

"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić. " Józef Piłsudski
Do współpracowników po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy, 11 listopada 1918, o socjalistycznym rządzie powołanym kilka dni wcześniej.

"Polacy albowiem używają powiedzenia "nie ma co mówić" wtedy, gdy jest bardzo wiele do mówienia." C.K.N.

A kto kiwał psa, spławi kotka.

Historia - forum historyczne Histmag.org

X Turniej Historyczny
« dnia: 17 Październik 2011, 15:38:31 »

Offline kos

• Użytkownik
  • *
Odp: X Turniej Historyczny
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Październik 2011, 15:44:29 »
Witam! Raczej nie gapiostwo;) mi też brakuje na górze zakładki forum, żeby można od razu swobodnie wejść. Dziś 17 października więc niedługo powinny już być pytania, nowa formuła przyznawania nagród może trochę mi nie pasuje, ale zobaczymy jak to wyjdzie:) Jeszcze raz witam i życzę powodzenia oraz szczęścia w turnieju.

Offline Michał Świgoń

• Redaktor Naczelny
  • Histmagowy liczykrupa
    • http://histmag.org
  • Imię i nazwisko: Michał Świgoń
Odp: X Turniej Historyczny
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Październik 2011, 17:29:27 »
Forum będzie w najbliższych miesiącach zamykane, dlatego przede wszystkim proponujemy dyskusję pod informacjami o Turnieju na łamach HM. :)