Ankieta

Jak dziś pogoda

znakomita
0 (0%)
taka sobie
1 (100%)
całkiem do bani
0 (0%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: 24 Grudzień 2011, 06:56:28

Autor Wątek: test do późniejszego usunięcia  (Przeczytany 176 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Baśka

• Gość
test do późniejszego usunięcia
« dnia: 17 Grudzień 2011, 00:00:58 »
  • Chcę wypróbować możliwości forum. Myślę, że to dobry dział.
    Nie wiem jak ograniczyć w czasie ten wątek (żeby automatycznie zniknął np. za tydzień). Będę więc zawracała głowę moderatorom, żeby te moje próbki potem skasowali.

No to
lu, ciekawe jak to wygląda
 :twisted:
kldjfakljfakjfa kajfoajfoiadjfioajio klajflk;ajfakljfalkfjakfj poadfapojfasofjaofja klfjaja[pgj poasjfodjap podkfapogjapodsgfpogkjapogkjapogkjapo poofapgiapogiapgiapogia poaipigaipogiapogiapogiapoi poaigpoaigpaoigpoaigpoaigapoig poiagpaigpaigapigapo paodigapogiapigap pagiapogiap pdgia  pagoiapi adigpaoig pagiap odai-ap psaogapig paioapgiapigappag  odafiap paogfiapo paofiapida poadipoiapigap agpagpgoa dojapoiapoeipop
ldjfakljfakjfa kajfoajfoiadjfioajio klajflk;ajfakljfalkfjakfj poadfapojfasofjaofja klfjaja[pgj poasjfodjap podkfapogjapodsgfpogkjapogkjapogkjapo poofapgiapogiapgiapogia poaipigaipogiapogiapogiapoi poaigpoaigpaoigpoaigpoaigapoig poiagpaigpaigapigapo paodigapogiapigap pagiapogiap pdgia  pagoiapi adigpaoig pagiap odai-ap psaogapig paioapgiapigappag  odafiap paogfiapo paofiapida poadipoiapigap agpagpgoa dojapoiapoeipop
djfakljfakjfa kajfoajfoiadjfioajio klajflk;ajfakljfalkfjakfj poadfapojfasofjaofja klfjaja[pgj poasjfodjap podkfapogjapodsgfpogkjapogkjapogkjapo poofapgiapogiapgiapogia poaipigaipogiapogiapogiapoi poaigpoaigpaoigpoaigpoaigapoig poiagpaigpaigapigapo paodigapogiapigap pagiapogiap pdgia  pagoiapi adigpaoig pagiap odai-ap psaogapig paioapgiapigappag  odafiap paogfiapo paofiapida poadipoiapigap agpagpgoa dojapoiapoeipop

• Ala ma kota
  • ja też mam kota
  • [size=1.35em]wszyscy mają, lub mieli kota[/size]
  • a to co
  • o jak ładnie
  • jeszcze sobie potestuję :icon_lol:
  • coś mi się pokićkało
  • kolor i rozmiar nie działa na listach?

Tabelka się nie udała :)

Dość długo można modyfikować, to dobrze.

• czemu mi wcięło numerki?
  • znowu coś pokićkałam?
  • ostatnia próba na dziś.
  • są te numerki, czy nie?
  • :icon_redface: :icon_arrow:

Ankieta jest ważna 7 dni. Po tym czasie nie będzie można głosować i będzie usunięta. Głosowanie na własne ryzyko, ankieta będzie usunięta po zakończeniu nauki obsługi forum :)
Nie denerwujcie się, po zakończeniu prób, zgłoszę ten post do moderatora i poproszę o jego usunięcie.
« Ostatnia zmiana: 17 Grudzień 2011, 18:14:46 wysłana przez Baśka »

Historia - forum historyczne Histmag.org

test do późniejszego usunięcia
« dnia: 17 Grudzień 2011, 00:00:58 »