- Chcę wypróbować możliwości forum. Myślę, że to dobry dział.
Nie wiem jak ograniczyć w czasie ten wątek (żeby automatycznie zniknął np. za tydzień). Będę więc zawracała głowę moderatorom, żeby te moje próbki potem skasowali.
No to
lu, ciekawe jak to
wygląda
kldjfakljfakjfa kajfoajfoiadjfioajio klajflk;ajfakljfalkfjakfj poadfapojfasofjaofja klfjaja[pgj poasjfodjap podkfapogjapodsgfpogkjapogkjapogkjapo poofapgiapogiapgiapogia poaipigaipogiapogiapogiapoi poaigpoaigpaoigpoaigpoaigapoig poiagpaigpaigapigapo paodigapogiapigap pagiapogiap pdgia pagoiapi adigpaoig pagiap odai-ap psaogapig paioapgiapigappag odafiap paogfiapo paofiapida poadipoiapigap agpagpgoa dojapoiapoeipop
ldjfakljfakjfa kajfoajfoiadjfioajio klajflk;ajfakljfalkfjakfj poadfapojfasofjaofja klfjaja[pgj poasjfodjap podkfapogjapodsgfpogkjapogkjapogkjapo
poofapgiapogiapgiapogia poaipigaipogiapogiapogiapoi poaigpoaigpaoigpoaigpoaigapoig poiagpaigpaigapigapo paodigapogiapigap pagiapogiap pdgia pagoiapi adigpaoig pagiap odai-ap psaogapig paioapgiapigappag odafiap paogfiapo paofiapida poadipoiapigap agpagpgoa dojapoiapoeipop
djfakljfakjfa kajfoajfoiadjfioajio klajflk;ajfakljfalkfjakfj poadfapojfasofjaofja klfjaja[pgj poasjfodjap podkfapogjapodsgfpogkjapogkjapogkjapo poofapgiapogiapgiapogia poaipigaipogiapogiapogiapoi poaigpoaigpaoigpoaigpoaigapoig poiagpaigpaigapigapo paodigapogiapigap pagiapogiap pdgia pagoiapi adigpaoig pagiap odai-ap psaogapig paioapgiapigappag odafiap paogfiapo paofiapida poadipoiapigap agpagpgoa dojapoiapoeipop
- Ala ma kota
- ja też mam kota
- [size=1.35em]wszyscy mają, lub mieli kota[/size]
- a to co
- o jak ładnie
- jeszcze sobie potestuję
- coś mi się pokićkało
- kolor i rozmiar nie działa na listach?
Tabelka się nie udała
Dość długo można modyfikować, to dobrze.
- czemu mi wcięło numerki?
- znowu coś pokićkałam?
- ostatnia próba na dziś.
- są te numerki, czy nie?
-
Ankieta jest ważna 7 dni. Po tym czasie nie będzie można głosować i będzie usunięta. Głosowanie na własne ryzyko, ankieta będzie usunięta po zakończeniu nauki obsługi forum
Nie denerwujcie się, po zakończeniu prób, zgłoszę ten post do moderatora i poproszę o jego usunięcie.