Gdzie sie podziała Polska gościnoność? Dawniej jak gosć przychodził to monż muwił do rzony "Chalina, wyjm mięki papier, goście przychodzom!", a tutej? Pierwszy post i już okropne ataki na mojom osobe. Wstyt.
A skond wiesz że pisze z premedytacjom?
A MORZE nie mam rąk i musze stukać w klawiature kołkiem przymocowanym do czoła? I przes to tak pisze? Ehh, jak zwykle prześladujom kaleke...
A MORZE Ja rozumie ortrorafie i impertunkcje lepiej nirz ktokolwiek? Jenzyk sie zmienia, jak czytam starom ksionrzke to inaczej jest napisana. Morze to ja jestem wizjonerem i ja po prostu pisze tak, jak pisać bendom wszyscy, za piendizesiont lat. 2+2=5, Na pochybel! Kopernika terz prześladowali!
A MORZE postradałem zmysły? By odnaledźć najgłenbsze i najciekawsze zakamarki swojego umysła czasem trzeba popaść w szaleństwo. Albo to Ja jestem normalny a wy wszyscy jesteście szaleni.
A MORZE jestem futurystom i takie mam poglondy fizolificzne rzeby tak pisać?
I mugłbym tysionce takim morzliwych wymuwek napisać, ale starczy. Widac rzadne z nich nie wpadły wam do głowy jak pisaliście te zasady, co?
Jenzyk jest narzendziem komunikacji, koniec kropka. Czy moje posty som zrozumiałe? Som.(jerzeli nie, to nikt nie bendzie na nie odpowiadał i sam sobie pujde) i Czy majom wartosć merytoryczno-dyskysyjnom? Wedlug mnie majom (jerzeli nie, to nikt nie bendzie na nie odpowiadał i sam sobie pujde). Jeśli chcesz zabić forum i tempić kreatywnosć, to dawaj banuj mnie. Jeśli dbasz o dobrobyt forum to zmień te bezsensownom zasade i zezwul ludziom mieć styl.