Autor Wątek: Problem z ładowaniem strony głównej.  (Przeczytany 2104 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline honorowy

• Użytkownik
  • **
Problem z ładowaniem strony głównej.
« dnia: 20 Kwiecień 2006, 20:22:22 »
Ja tak odnośnie samej strony głównej maga. Wracam sobie po jakimś czasie na stare śmiecie i co? Widzę ładnie zmieniona szata (kawał dobrej roboty chłopaki), tylko że (przynajmniej u mnie) strona nie ładuje się, gdy standardowo wpisuję adres. Żeby się na główną dostać muszę najpierw otworzyć forum i dopiero kilkając tutaj link strona normalnie mi się otwiera.

Zwracam się więc do władnych Magów trzymających w ręku wszystkei sznureczki odpowiedzialne za poprawne działanie hmaga - czy gdzieś się przypadkiem nie zrobił supełek?

Zwracam uwagę, że problem dość powazny - niezbyt wiele osób (tym bardziej takich, które nigdy wcześniej nie miały do czynienia ze stroną i nie znają jej struktury) wpadnie na pomysł, żeby wpisać adres www.histmag.org/forum
Nieprawda, że ostatni błędny rycerz zasnął, że jego duch u Elizejskich stoi bram. On żyje wciąż, za zbroję ma uczciwość własną. Precz rzucił miecz, lecz honor-honor ma ten sam!

Historia - forum historyczne Histmag.org

« dnia: 20 Kwiecień 2006, 20:22:22 »

Offline Michał Świgoń

• Redaktor Naczelny
  • Histmagowy liczykrupa
    • http://histmag.org
  • Imię i nazwisko: Michał Świgoń
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Kwiecień 2006, 20:29:45 »
Paradoksalnie, strona nie działa tylko tym, którzy dawniej wchodzili na "Histmaga" i to tylko posiadaczom niektórych wersji Internet Explorera, który - jak dobrze wiemy, niestety badziewnym programem jest.

Aby problemowi zaradzić, wystarczy rzucić magiczne zaklęcie (gdy źle się strona załaduje) - ctrl+f5  (odświeżenie strony) i voila - wszystko powinno już normalnie działać. ;)

Offline honorowy

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Kwiecień 2006, 10:39:42 »
Dziwne, bo jadę teraz na zupełnie nowym systemie (ergo - jestem po formacie). Dobrze jednak, że nie działa tylko "starym" - przynajmniej nowicjusze w żaden sposób się nie zniechęcą. Howk
Nieprawda, że ostatni błędny rycerz zasnął, że jego duch u Elizejskich stoi bram. On żyje wciąż, za zbroję ma uczciwość własną. Precz rzucił miecz, lecz honor-honor ma ten sam!