Autor Wątek: Pokaż odpowiedzi na twoje wątki...  (Przeczytany 664 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline secesjonista

• Użytkownik
  • **
Pokaż odpowiedzi na twoje wątki...
« dnia: 25 Październik 2009, 15:01:14 »
Kiedy klikam na taką opcję: Pokaż odpowiedzi na twoje wątki pojawiają mi się wątki w których nie zabierałem nigdy głosu, a jedynie je przeglądałem.
Czy to jest o.k.?
Myślałem, że to tyczy się wątków które załozyłem, bądź brałem udział w wypowiedziach.
Można prosić o wyjaśnienie, gdyż wyszukiwanie przez to staje się męczące.
Przy okazji: piszę nowy post... jak ten; po czym klikam Pokaż nowe wiadomośći i się to nie ukazuje?
Czy to oznacz by odświeżyć stronę trzeba co chwila się wylogowywać i korzystać wtedy z opcji:
Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.
?
« Ostatnia zmiana: 25 Październik 2009, 15:19:43 wysłana przez secesjonista »

Historia - forum historyczne Histmag.org

Pokaż odpowiedzi na twoje wątki...
« dnia: 25 Październik 2009, 15:01:14 »

Offline Roman Sidorski

• Administrator
    • http://histmag.org
Odp: Pokaż odpowiedzi na twoje wątki...
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Październik 2009, 18:55:33 »
Kiedy klikam na taką opcję: Pokaż odpowiedzi na twoje wątki pojawiają mi się wątki w których nie zabierałem nigdy głosu, a jedynie je przeglądałem.
Czy to jest o.k.?
Myślałem, że to tyczy się wątków które załozyłem, bądź brałem udział w wypowiedziach.

Postaram się sprawdzić, czy podobnie jest w przypadku pozostałych użytkowników.

Przy okazji: piszę nowy post... jak ten; po czym klikam Pokaż nowe wiadomośći i się to nie ukazuje?

Forum nie pokazuje Ci wtedy Twoich postów, przecież już je widziałeś. Inni użytkownicy forum je zobaczą, bez obaw. W swoim profilu, w "opcjach wyglądu" można zaznaczyć "Domyślnie powracaj do wątków po wysłaniu wiadomości", co pozwoli zobaczyć własną wiadomość zawsze po jej wysłaniu. Choć o ile pamiętam, ta opcja jest domyślnie włączona.

Czy to oznacz by odświeżyć stronę trzeba co chwila się wylogowywać i korzystać wtedy z opcji:
Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.?

Zawsze gdy skończę przeglądać nowe wiadomości klikam ponownie w "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" i pokazują mi się posty napisane w czasie gdy czytałem wcześniejsze - oczywiście o ile takowe się na forum pojawiły. Innymi słowy: nie, nie trzeba.
Littera docet, littera nocet

Offline Roman Sidorski

• Administrator
    • http://histmag.org
Odp: Pokaż odpowiedzi na twoje wątki...
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Październik 2009, 21:25:42 »
Czy to jest o.k.?

Postaram się sprawdzić, czy podobnie jest w przypadku pozostałych użytkowników.

Hm, dotychczasowe testy wskazują, że wszystko działa jak powinno, tzn. Pokaż odpowiedzi na twoje wątki rzeczywiście pokazuje nowe wiadomości w tematach, w których napisało się chociaż jednego posta. Spróbujemy się zorientować, dlaczego u Ciebie jest inaczej. Jakiej przeglądarki używasz (podaj też jej wersję)?
Littera docet, littera nocet