Kiedy klikam na taką opcję: Pokaż odpowiedzi na twoje wątki pojawiają mi się wątki w których nie zabierałem nigdy głosu, a jedynie je przeglądałem.
Czy to jest o.k.?
Myślałem, że to tyczy się wątków które załozyłem, bądź brałem udział w wypowiedziach.
Można prosić o wyjaśnienie, gdyż wyszukiwanie przez to staje się męczące.
Postaram się sprawdzić, czy podobnie jest w przypadku pozostałych użytkowników.
Przy okazji: piszę nowy post... jak ten; po czym klikam Pokaż nowe wiadomośći i się to nie ukazuje?
Forum nie pokazuje Ci wtedy Twoich postów, przecież już je widziałeś. Inni użytkownicy forum je zobaczą, bez obaw. W swoim profilu, w "opcjach wyglądu" można zaznaczyć "Domyślnie powracaj do wątków po wysłaniu wiadomości", co pozwoli zobaczyć własną wiadomość zawsze po jej wysłaniu. Choć o ile pamiętam, ta opcja jest domyślnie włączona.
Czy to oznacz by odświeżyć stronę trzeba co chwila się wylogowywać i korzystać wtedy z opcji:
Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.?
Zawsze gdy skończę przeglądać nowe wiadomości klikam ponownie w "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" i pokazują mi się posty napisane w czasie gdy czytałem wcześniejsze - oczywiście o ile takowe się na forum pojawiły. Innymi słowy: nie, nie trzeba.