Po mojej publicznej skardze na uciekający widok tekstu w okienku edycji było już jakiś czas dobrze.
Teraz znowu tekst mi przeskakuje i trudno jest utrafić w edytowany fragment. Niestety, refleks mam już nie ten co kiedyś
.
Niestety połączenie komputer + oprogramowanie jest ze swej natury bardzo niestabilnym tworem. Wszystko to przez wielość możliwych kombinacji różnych rodzajów sprzętu i różnych wersji oprogramowania.
Dlatego bez informacji o używanej wersji systemu Windows i wersji przeglądarki nie jestem w stanie nic powiedzieć.
Dlatego na razie mogę udzielić standardowej odpowiedzi admina #1: U mnie działa.
A sprawdziłem pod Windows 7 64-bit w Internet Explorerze 8.0.
Mogę jeszcze dodać trzy grosze dlaczego Internet Explorer nie jest dobrym programem. Otóż twórcy tej przeglądarki za nic mają powszechnie uznane standardy sieciowe i tworzą swój program po swojemu. Oczywiście nikt im zabronić tego nie może, jednak jednym ze skutków jest to, że często nie wszystko działa w nim tak jakbyśmy sobie tego jako użytkownicy życzyli. Podobno wersja 9 ma to zmienić, jednak nie uwierzę gdy nie zobaczę.
Poza tym Internet Explorera można porównać do Syrenki (sic!) do której włożono nowoczesny system stereo, skórzane fotele, podgrzewane lusterka, elektryczne szyby i wymalowano go pięknym czerwonym lakierem w odmianie metallic. Jednak zapomniano o silniku i jego modernizacji. I cóż nam z tego, że jedziemy wygodnie, jak jedziemy powoli, smrodzimy wszystkim wokół i ciągle czujemy dyskomfort, że coś nie działa tak jak powinno.
Dlatego każdemu użytkownikowi Internet Explorera jednak proponuję by zastanowił się nad zmianą domyślnej przeglądarki na jakąkolwiek nowocześniejszą (Firefox, Chrome czy Opera). Zwykle znikają wtedy wszystkie problemy z przeglądanymi stronami.